Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزانه عبارت و مفاهیم متعدد و صد البته متفاوتی از سوی کاربران فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی و موتور‌های جستجوگر جست و جو می‌شود؛ مفاهیمی که بعضاً با تحولات خبری در جریان ارتباط تنگاتنگی دارند و کاربران به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد آن‌ها هستند. در بسته خبری پیش روی به مهم‌ترین مفاهیم جست و جو شده و بیان دیگر ترند‌های گوگل در هفته چهارم اردیبهشت اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»، در بازه زمانی مورد اشاره مفاهیم و عباراتی، چون «موقوفات»، «عزت الله مهرآوران»، «بنی صدر»، «آیا مسعود رجوی زنده است؟»، «چرا ایتا قطع است؟» و... از مهم‌ترین موضوعاتی بود که کاربران ایرانی در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در مورد آن‌ها بودند.

موقوفات

اخیراً و طی اظهاراتی معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اعلام کرده است که طی اقدام مستمر اداره کل پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی سازمان ثبت اسناد و سازمان اوقاف و امور خیریه در شش ماهه اول سال جاری، سوابق و اقلام اطلاعاتی بیش از ۱۳۰ هزار شناسه ملی اشخاص حقوقی موقوفات شامل نام شخص حقوقی، آدرس اقامتگاه قانونی و سایر اقلام به‌روزرسانی شده است.

همین اظهارات و رسانه ای شدن آن سبب شد تا عبارت موقوفات که در واقع جمع کلمه موقوفه (مال و زمینی که وقف شده است) می باشد، به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شود.

توضیح بیشتر در مورد این خبر اینکه معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و نماینده سازمان در هیأت موضوع ماده ۹ آئین‌نامه پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی به عنوان پایگاه مرجع احراز هویت استنادپذیر این اشخاص در کشور با اعلام خبر بالا گفت: با توجه به نقش آدرس اقامتگاه قانونی اشخاص حقوقی در تضمین حقوق افراد و در راستای برنامه‌های معاونت امور اسناد به خصوص هوشمندسازی فرآیندها، با اولویت‌بندی تمامی دستگاه‌های دارای صفحات اختصاصی در این پایگاه، ضمن اصلاح و بازبینی سوابق موجود در صفحه اختصاصی سازمان اوقاف و امور خیریه به منظور جلوگیری از ثبت اطلاعات ناقص، دو سرویس الکترونیک تمام خودکار نیز با تلاش حوزه فناوری سازمان ثبت طراحی و در تقارن با هفته اوقاف عملیاتی گردید.

اقبال با بیان این‌که اجرای این مهم، نقش به سزایی در ارتقای صحت و تسهیل در ارائه خدمات حاکمیتی حوزه اشخاص حقوقی در اداره کل پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی کشور دارد، ابراز امیدواری کرد با همکاری مؤثر معاونت توسعه فناوری و خدمات الکترونیک ثبتی سازمان ثبت، تا پایان سال جاری نیز ضمن راه اندازی سامانه‌های مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی و نهادهای حرفه‌ای و حاکمیتی در پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی، بخش قابل ملاحظه‌ای از شناسنامه‌های هویتی اشخاص حقوقی سنواتی به‌روزرسانی و اقلام آن‌ها بر اساس مصوبات هیأت ماده ۹ تکمیل و اصلاح گردد.

بیشتر بخوانید

متنوع ترین وقف ها را در ایران ببینید عزت الله مهرآوران

عزت الله مهرآوران، یکی از هنرمندان و بازیگران معروف سینما و تلویزیون ایران بود که در تاریخ 17 مهرماه سال جاری از دنیا رفت.

عزت‌الله مهرآوران متولد ۱۸ اردیبهشت ۱۳۲۸ بود که در تاریخ ۱۶ مهر ۱۴۰۰ درگذشت. او بازیگر و نمایشنامه نویس ایرانی بود. او دارای نشان درجه ۱ هنری از سوی وزارت علوم و وزارت ارشاد اسلامی بود. مهرآوران در تاریخ ۱۶ مهر ۱۴۰۰ به دلیل ایست قلبی و عارضه ریوی ناشی از ابتلا به کرونا درگذشت.

درگذشت این هنرمند کشورمان نام او را به یکی از ترندهای گوگل تبدیل کرد و به صورت مشخص بسیاری از کاربران در گوگل پیرامون او این پرسش را مطرح کردند که آیا عزت الله مهرآوران واکسن کرونا زده بود؟

در پاسخ به این سوال مشخص توضیح اینکه هژیر مهرآوران، درباره نوع واکسن تزریق شده به پدرش در موسسه هنرمندان پیشکسوت گفت: «پدرم هر دو دوز واکسن سینوفارم را دریافت کرده بود.»

 او ادامه داد: «در طی دو سال شیوع کرونا، پدرم به این ویروس مبتلا نشد، اما بعدا به دلیل حضور در سر صحنه یک سریال و ابتلا به کرونا، در بیمارستان بستری شد.»

بیشتر بخوانید

جزییات مراسم تشییع پیکر عزت‌الله مهرآوران بنی صدر

ابوالحسن بنی صدر- نخستین رئیس جمهور ایران پس از انقلاب اسلامی بود که به اتهام خیانت به کشور ناگزیر از ایران فرار کرد و مابقی عمر خود را در کشور فرانسه زندگی کرد.

او روز شنبه 17 مهرماه از دنیا رفت و انتشار خبر مرگش با واکنش های فراوانی در شبکه های اجتماعی در ایران رو به رو شد؛ اتفاقی که سبب شد نام او به یکی از ترندهای گوگل نیز تبدیل شود.

در مورد بنی صدر توضیح مختصر ولی بیشتر اینکه ابوالحسن بنی‌صدر متولد ۲ فروردین ۱۳۱۲، سیاستمدار و اقتصاددان اهل ایران است که یک سال پس از انقلاب سال ۱۳۵۷، به عنوان نخستین رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی انتخاب شد و به سمت فرماندهی کل قوا و ریاست شورای انقلاب رسید.

در سال 1360 و پس از ماه‏ها درگیری بنی صدر و هوادارانش با نیرو‌های ارزشی و انقلابی، طرح عدم کفایت سیاسی رییس جمهور در مجلس شورای اسلامی مطرح شد. مهمترین دلیل بر عدم کفایت سیاسی بنی صدر، موضع‏گیری وی علیه نظام جمهوری اسلامی و اتحاد نامقدس با کلیه نیرو‌های ضد انقلاب وابسته به شرق و غرب جهت نابودی نظام اسلامی و همچنین مخالفت مستمر وی با مجلس شورای اسلامی از بدو تأسیس و حتی پیش از افتتاح آن، دخالت صریح در قوه قضاییه و عدم درک صحیح از بدیهی‏ترین اصول قانون اساسی و نیز عدم اعتقاد به اصل تفکیک قوا عنوان گردید. در نتیجه، این طرح با ۱۷۷ رأی موافق، ۱ رأی مخالف و ۱۲ رأی ممتنع به تصویب رسید و یک روز پس از تصویب طرح عدم کفایت سیاسی بنی صدر، حضرت امام خمینی (ره)، وی را از ریاست جمهوری اسلامی ایران نیز عزل کردند. این در حالی بود که حضرت امام، پیش از این وی را در بیستم خرداد ۱۳۶۰، از فرماندهی کل قوا نیز عزل کرده بودند.

بیشتر بخوانید

بنی‌صدر درگذشت + زندگی‌نامه و تصاویر آیا مسعود رجوی زنده است؟

مرگ بنی صدر که در روز شنبه هفته جاری رقم خورد، به واسطه ارتباطاتی که او با مسعود رجوی داشت، حالا نام مسعود رجوی و پرسش آیا مسعود رجوی زنده است؟ را نیز به یکی از ترندهای گوگل تبدیل کرده است.

مسعود رجوی متولد ۱۳۲۷ در طبس، از اعضای سازمان منافقین در دهه آخر حکومت پهلوی و رهبر سازمان و مسئول شورای ملی مقاومت ایران است. نتیجه اقدامات و رویکرد وی به جنگ مسلحانه با نظام جمهوری اسلامی به سلسله‌ای از اقدامات خشونت‌آمیز در فضای سیاسی ایران انجامید.

رجوی شش هفته پس از آغاز درگیری مسلحانه سازمان منافقین خلق و صدور رأی عدم کفایت سیاسی ابوالحسن بنی‌صدر در مجلس ایران، بهمراه بنی صدر، به‌طور مخفیانه از ایران به فرانسه رفت. رجوی و بنی صدر در فرانسه با شماری دیگری از نیرو‌های مخالف حکومت ایران «شورای ملی مقاومت» را تشکیل دادند، اما همکاری آن‌ها و در فرانسه مدت زیادی طول نکشید.

او «ارتش آزادی‌بخش ملی» را برای جنگ با ایران تشکیل داد و تصمیم مسعود رجوی برای همراهی با صدام در جنگ علیه ایران موجب قطع همکاری او با ابوالحسن بنی صدر که خود زمانی فرمانده کل قوای مسلح ایران در جنگ با عراق بود با او شد.

در مورد این پرسش که آیا رجوی زنده است یا خیر نیز توضیح اینکه اکونومیست در اوایل سال ۱۳۸۸ نوشت از زمان اشغال خاک عراق توسط نیروهای آمریکایی در سال ۱۳۸۱ اطلاع دقیقی از وضعیت مسعود رجوی در دسترس نیست و کسی از زنده یا مرده بودن او خبر ندارد هر چند که اکثریت عقیده دارند که او زنده نیست.

در سال ۱۳۹۵ و در نشست سالانه منافقین در فرانسه که ترکی الفیصل در آن حضور داشت از او به عنوان «مرحوم» یاد کرد. از آن زمان گاهگاهی اخباری از پیامهای صوتی منتسب به رجوی منتشر می‌شود در حالی که تاکنون هیچ عکس و فیلمی از مسعود رجوی منتشر نشده و وی در مکان‌های عمومی ظاهر نشده‌است.

در مورد وضعیت حیات او اطلاعات دقیقی در دست نیست ولی نظر به ظاهر نشدن او در انظار عمومی ظن قوی این است که او در قید حیات نیست.

بیشتر بخوانید

بالاخره خبر مرگ «مسعود رجوی» آمد/ بررسی دلایل پنهان نگه‌ داشتن مرگ رجوی! چرا ایتا قطع است؟

همزمان با آغاز سال تحصیلی بسیاری از دانش آموزان و معلمان برای پیگیری امور تحصیلی از شبکه اجتماعی ایتا استفاده می کنند.

این شبکه در روزهای گذشته با قطعی های مکرر رو به رو شده و به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شد.

به نظر می رسد در تاریخ 17 مهرماه و به واسطه خرابی یکی از سرورهای اصلی شبکه اجتماعی ایتا، بخش قابل توجهی از کاربران برای ساعت ها موفق به استفاده از این شبکه نشدند و دانش آموزان و دبیران در امر آموزش با مشکل جدی رو به رو بودند. البته این مشکل اکنون مرتفع شده است.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول علی اکبر یوسفی عزت الله مهرآوران محمدرضا گرایی میثم دلخانی عزت الله مهرآوران مسعود رجوی بنی صدر موقوفات ایتا ربیع الاول علی اکبر یوسفی عزت الله مهرآوران محمدرضا گرایی میثم دلخانی پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی عزت الله مهرآوران ابوالحسن بنی صدر عدم کفایت سیاسی جمهوری اسلامی بیشتر بخوانید رجوی زنده مسعود رجوی سازمان ثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۷۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است

آیت الله العظمی نوری همدانی مرجع عالیقدر به همایش ملی «هویت عصری زنان در آئینه قرآن و حدیث» پیامی ارسال کردند.

متن پیام حضرت آیت‌الله نوری همدانی به اختتامیه همایش ملی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین و الصلاه و السلام علی سیدنا و نبینا ابی القاسم المصطفی محمد و علی اهل بیته الطیبین الطاهرین سیما بقیه الله فی الارضین

با سلام و تحیت به آن مجمع محترم

موضوع «جایگاه و موقعیت بانوان» از دیرباز مورد گفتمان اندیشمندان و صاحب نظران بوده و نویسندگان و نظریه پردازان در این زمین دیدگاه‌های گوناگونی ارائه داده و هر یک از آنان برداشت و تحلیلی داشته و طبق جهان بینی خود آن را ابراز داشته‌اند که این موضوع مطالعه تاریخ اقوام و ملل روشن‌تر می‌شود.

در این میان مکتب حیات بخش اسلام که کامل‌ترین ادیان است با توجه به نظر واقع بینانه به انسان و وظایف و تکالیف او، موقعیت بانوان را به نحو اصولی مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و با عنایت به ساختار زنان به تبیین حقوق آنها پرداخته است که با نگرش دقیق و خالی از اغراض باید گفت: در هیچ مکتب و گرایشی اینگونه حریم و حقوق زنان مورد حمایت قرار نگرفته و شأن و منزلت آنان مصونیت پیدا نکرده است.

مگر نه این است که پیش از ظهور اسلام با زنان در همه نقاط جهان به بدترین نوع برخورد می‌شده و از کمترین حقوق اجتماعی محرومشان داشته بودندکه در آن فضای مسموم حضرت رسول اکرم (ص) رفعت مقام و شأن بالای بانوان را با کمال صراحت اعلام و قوانینی بر اساس فطرت انسان مقرر داشت.

مگر نه این است که با استقبال از حضور زنان در عرصه‌های جهادی و آموزشی و پرورشی و اجتماعی سال‌های نخستین ظهور اسلام به عصر طلایی تبدیل شد و بر تارک جبین تاریخ اسلام درخشید.

انسانی در میان دو دیوار بلند تحجر و تمدن کاذب.

محبوسی در اعماق دو زندان: زندان جاهلیت و زندان بردگی مدرن.

اسیر دو کمند: کمند اوهام و خرافات و کمند تهمت و افترا.

مقهور دو فرهنگ، فرهنگ جاهلی و فرهنگ کلمات فریبنده به نام آزادی و به عنوان علم و تمدن و تساوی حقوق.

بالاخره فریادگری بدون فریادرس! و مجرمی بدون ارتکاب جرم، مظلومی به ظلم مضاعف و محروم از حقوق زندگی صحیح.

در روزگاری که در تمام فرهنگ‌های اقوام و ملل جهان «زن» به عنوان یک «موجود پست» و «طفیلی» و انسان درجه دوم مطرح بود و تلخی و محرومیت بر همه ابعاد و زندگی او چه سیاسی، چه فرهنگی و چه اقتصادی سایه افکنده و مورد بدبینی‌ها و آماج تهمت‌ها بود و از هیچ روزنه‌ای بر افق زندگی او روشنایی نمی‌تابید و همه در‌ها بر روی او بسته بود، خورشید اسلام طلوع کرد و افق زندگی او را از کران تا کران روشن نمود و ندای عطوفت آمیز پیغمبر رحمت، حضرت محمد (ص) روح نشاط و امید در کالبد او دمید و راه ترقی و تکامل را به روی او از همه جهت باز کرد.

حضرتش موقعیت مهم «زن» در اجتماع بشری و جایگاه بلند او و شایستگی‌ها و استعداد‌های فراوانی را که دست آفرینش در وجود این موجود بدیع قرار داده است را گوش زد کرد و آیه‌هایی از قرآن مجید را در رابطه با معرفی مقام مهم زن و ارزش والای او برای مردم بیان نمود.

«زن» را به عنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایسته همه کمالات و کرامت‌های انسانی است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد.

«من عمل صالحا من ذکر أو انثی و هو مومن فلنحیینه حیاة طیبة ولنجزینهم اجرهم بأحسن ما کانوا یعملون» «ان المسلمین و المسلمات و المومنین والمومنات والقانتین والقانتات والصادقین والصادقات و الصابرین و الصابرات والخاشعین والخاشعات و المتصدقین و المتصدقات والصائمات والحافظین فروجهم والحافظات والذاکرین الله کثیرا و الذاکرات أعد الله لهم مغفرة و اجرا عظیما» این نمونه‌ای از آیات قرآن در عظمت زنان است و بر همین اساس همانطور که نمونه‌ای از مردان برای الگوسازی ذکر نمود، از زنان شایسته نیز به عنوان الگو معرفی می‌شود: «ضرب الله مثلاً للذین کفروا امرأت نوح و امرأت لوط کانتا تحت عبدین من عبادنا صالحین فخانتاهما فلهم یغنیا عنهما من الله شیئا و قیل ادخلا النار مع الداخلین و ضرب الله مثلاً للذین آمنوا امرأت فرعون إذ قالت رب ابن لی عندک بیتا فی الجنه و نجنی من فرعون و عمله و نجنی من القوم الظالمین و مریم ابنت عمران التی احصنت فرج‌ها فنفخنا فیه من روحنا و صدقت بکلمات رب‌ها و کتبه و کانت من القانتین» و در روایات ما نیز احادیث مختلف و متواتر درباره حقوق و جایگاه بانوان ذکر شده است که توصیه می‌شود به کتب حدیثی ما مراجعه کرده و با در نظر گرفتن سند احادیث بعضی از مطالب جعلی که با قرآن کریم مطابقت ندارد را استثنا نمود.

امروز نیز دنیای کفر با متهم ساختن اسلام نسبت به حقوق زن آنچه را که خود در عمل انجام می‌دهد به دین مقدس ما نسبت می‌دهد در حالی که با این عمل می‌خواهد پرده بر حقایق و موقعیت زن در اسلام بپوشاند و عمل ننگین خود را نسبت به بانوان توجیه نماید، اما باید با صدای رسا و بلند اعلام کرد که این دین بزرگترین حامی حقوق زن می‌باشد.

در پایان از همه حاضرین، خصوصاً از برگزارکنندگان این جلسه محترم و به ویژه نماینده معظم ولی فقیه آیت الله آقای نور مفیدی کمال سپاس و تشکر را دارم و و توفیق همگان را از خداوند متعال خواستارم و ملتمس دعای خیر هستم؛ و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر دیروز در گرگان پایان یافت.

همایش مولفان حوزه و دانشگاه در ۵ محور بیش از ۱۶۰ مقاله علمی ارائه کردند که سه مقاله برتر شدند و ده مقاله نیز عنوان شایسته تقدیر را کسب کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • گفتگو با مجری و کارشناس ورزشی در خصوص زنده یاد مسعود اسکویی
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است
  • واکنش کاربران به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • احزاب ویژگی‌های حزب‌الله را از آیات و روایات استخراج و به‌ کار بندند
  • واکنش حاج قاسم سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت : مگر ما مرده باشیم که خانواده ایرانی سالم به ایران برنگردد (فیلم)
  • آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی